Kriss' Internet Corner

Mitt lille hjørne på internett

This website is no longer updated

This website is no longer under active development or maintenance, and is currently only serving as an archive. My smartphone applications, Ardio and Notatey, are also no longer under active development.

If you have any questions, feel free to contact me by email kriss-andre@kajac.org.

This message was last updated on January 4th 2024.

WorkDay! New piece of software

WorkDay logo

Yep, this is english. I have just released a new application. It's called WorkDay, and it is a time recorder, much like good old-fashioned time recorders.

WorkDay turns your computer into a time recorder. It is designed to mimic the functionality of a traditional time recorder used to track the hours worked by an employee in a company, but can be used to serve many different purposes.

So please, check it out right here!


Stopper! - Now for Mac!

Stopper logo

Do you have a Mac? If so, Stopper, my stopwatch and timer utility, is now available as a Mac Application! It can be downloaded for free! Click "Les mer" to read more.

Les mer >>


Stopper!

Stopper logo

Trenger du en stoppeklokke eller timer til din datamaskin? Trenger du det ikke, men liker å prøve ny programvare? Har du en Chromebook? Liker du ting som er gratis? Da bør du prøve Stopper, "the ultimate stopwatch and timer utility!". Det er nemlig jeg som har laget den (insert self advertising here).

Les mer >>


Chromebook: Er dette fremtiden?

Chromebook

For ikke så alt for lenge siden, bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre; kjøpe en Chromebook. Hvis du har fulgt med på IT-nyheter det siste året, er det så godt som umulig at du ikke har fått med deg dette begrepet. Men hva er egentlig en Chromebook? Og bør Apple og Microsoft være beskymret?

Les mer >>


Førsteinntrykk: Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630

Jeg har fått en ny venn. Nærmere bestemt i form av en mobiltelefon. Enda nærmere bestemt i form av en Nokia Lumia 630, den første telefonen med helt nye Windows Phone 8.1.

Jeg kjøpte telefonen for circa to uker siden, og tenkte å skrive noen ord om hvordan det er å leve med en av de for øyeblikket billigste smart-telefonene på markedet, og ikke minst hvordan det er å leve med Windows Phone.

Les mer >>


Velkommen til min nye nettside

Velkommen til min nye nettside!

Husker du den gamle nettsiden min som jeg opprettet i 2007? Ikke det? Vel, den er long gone now, og blir erstattet med denne bloggen/siden. Jeg vil hovedsakelig fokusere på ting som interesserer meg, og som kanskje til og med interesserer deg! I korte trekk er dette webdesign, programutvikling, teknologi og biler.

Stay tuned for more information!


< Eldre innleggNyere innlegg >