Kriss' Internet Corner

Mitt lille hjørne på internett

Viser kun kategorien Hva skjer?.

This website is no longer updated

This website is no longer under active development or maintenance, and is currently only serving as an archive. My smartphone applications, Ardio and Notatey, are also no longer under active development.

If you have any questions, feel free to contact me by email kriss-andre@kajac.org.

This message was last updated on January 4th 2024.

Ny Ardio er ute

Ardio Logo

Ny versjon av Ardio er ute til alle plattformer! Nytt er blant annet kanalen B.I.G Radio for deg som liker Hiphop og R&B

Last ned fra Ardios produktside


Oppdatering for Ardio

Ny versjon av Ardio er tilgjengelig. Denne gangen er Radio Norge, Radio Vinyl og Topp40 oppdatert, og nye Radio 1 er lagt til.

Last ned nå for Windows, macOS og Android! iOS-versjonen vil være klar så snart Apple har godkjent denne.

Last ned til Windows, Mac, Android og iOS


Oppdatert Ardio

Ardio Logo

En ny versjon av Ardio, versjon 1.2.0 er de siste dagene lansert for Mac OS X, Windows og Android. Denne versjonen lar deg sortere kanalene alfabetisk dersom du ønsker det.

Mer info og nedlasting fra Ardios produktside.


Ny versjon av Ardio til Mac og Windows

Ardio Logo

En ny versjon av Ardio for Mac OS X og Windows er nå lansert. Versjon 1.0.3.1 introduserer automatisk sjekk etter oppdateringer, slik at du vil få beskjed når det er nye kanaler og funksjoner tilgjengelig.

Last ned oppdateringen fra Ardios produktside.


Ardio for Windows

Ardio Logo

Ardio er nå tilgjengelig for Windows, i tillegg til Mac OS X og Android.

Last ned gratis, og les mer på Ardios produktside!

Sjekk også ut hovedversjonen, Ardio for Android.


Ardio for Mac

Ardio Logo

Liker du Ardio, og har tenkt at du kunne tenke deg den på Macen din? I så fall har du flaks. Jeg presenterer Ardio for Mac! Den har de samme kanalene og de samme funksjonene som Android-versjonen. I tillegg er den helt gratis!

Last den ned fra Ardios produktside. Siden jeg ikke har en utviklerkonto hos Apple for publishering i Mac App Store, og ikke har umiddelbare planer om å kjøpe en, er Ardio for Mac foreløpig helt gratis!

Ardio for Windows vil komme senere denne våren. Når det gjelder iOS, eier jeg dessverre ingen iOS-enheter, og har derfor verken behov eller mulighet til å lage en iOS-versjon. Dette kan imidlertid endre seg i fremtiden. Jeg har ikke lukket døren for en iOS-versjon.


Ardio er lansert!

Ardio Logo

I disse dager der FM-nettet legges ned, og du oppfordres til å kvitte deg med alle dine eksisterende radioer, og kjøpe DAB-utstyr til tusenvis av kroner, kan det være godt å vite at det finnes et mye rimeligere og enklere alternativ. Dette alternativet er Ardio!

Last ned Ardio til din Android nå!
Lik og del Ardio på FaceBook!

Hva er Ardio?

Ardio er en ny og svært enkel nettradio-avspiller for Android-telefoner. Jeg har laget den fra grunnen av for å være like enkel i bruk som selv den enkleste FM-radio. Ardio ble til fordi jeg ikke ønsket å kjøpe dyre DAB-adaptere eller nye radioer for å kunne fortsette å høre på radio.

Les mer >>


Ny design

gammelt design, goodbye!

Sånn skulle det altså ikke være lenger. Den gamle snart to år gamle blå designen, som lignet litt for mye på Wordpress' gamle Kubrick-tema, er borte, og erstattet med noe litt livligere. Enjoy as much as you can.

Fjellbildet i headeren er laget i 3D-programvaren Terragen. © Kriss-André Jacobsen, 2009


Ã… stole på legen

Norge er kjent for å ha et helsevesen i verdensklassen. Samtidig er vi kjent for lange helsekøer. Men hvor godt er helsevesenet når du virkelig trenger det? Kan du stole på at du får riktig diagnose? Min samboer og jeg fikk nylig testet dette i praksis, da begge ble syke av influensa. Etter at influensaen hadde lagt seg, begynte min samboer å oppleve smerter i armen. Etter et par dager var det så vondt at hun (etter litt mas fra meg) bestemte seg for å gå ned på legevakten på Askøy.

Les mer >>


Velkommen til min nye nettside

Velkommen til min nye nettside!

Husker du den gamle nettsiden min som jeg opprettet i 2007? Ikke det? Vel, den er long gone now, og blir erstattet med denne bloggen/siden. Jeg vil hovedsakelig fokusere på ting som interesserer meg, og som kanskje til og med interesserer deg! I korte trekk er dette webdesign, programutvikling, teknologi og biler.

Stay tuned for more information!


< Eldre innlegg